Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de març del 2015 | 17:48
Recull de premsa

Xirgo: "No es despistin. L'essencial de la consulta del 14-J no és la resposta. És la pregunta"

"Si volen saber de veritat què pensa Unió de tot el procés, l'important ara no és la resposta que hi haurà el 14 de juny. El quid de la qüestió, allò que és fonamental, és saber quina serà la pregunta".

El periodista Xevi Xirgo ha dit a un article que UDC ha anunciat que el 14 de juny, un cop passades les eleccions municipals, "preguntarà als seus militants sobre el full de ruta del país, ara un es podria pensar que això ja està resolt, que l'endemà, o el mateix dia a la nit, ja sabrem què pensa Unió de tot plegat".

Sobre això, Xirgo ha dit que "no s'enganyi" ningú: "Si volen saber de veritat què pensa Unió de tot el procés, l'important ara no és la resposta que hi haurà el 14 de juny. El quid de la qüestió, allò que és fonamental, és saber quina serà la pregunta. Perquè aquest és un d'aquells casos en què és més important la pregunta que no pas la resposta".

L'autor de l'article ha alertat que ara mateix "totes les trampes són possibles" i ha dit que si vostè és militant d'Unió i li pregunten "(i m'ho invento) si està d'acord que Catalunya assoleixi les seves màximes cotes de sobirania per decidir lliurement el seu futur, a veure qui carai a UDC no hi està d'acord", però ha continuat: "Però ja em diran si això és ser partidari de la independència, de l'estat federal, d'una reforma constitucional o de què. Per això és important la pregunta". 

El periodista ha lamentat que la direcció del partit, "de moment, calla" i ha dit que aquesta estudia "suposo, la fórmula que els permeti sortir-se'n". "I, suposo, descafeïnar la pregunta. No es despistin, doncs. I no s'oblidin del que els deia: l'important no és la resposta, que també ho és; és la pregunta" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat