Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 1 de de març del 2013 | 17:12
Recull de premsa

Terribas: "Per què a un membre de les forces armades que considera que el patriotisme està per damunt de la democràcia, se li obre només un expedient informatiu?"

La periodista s'ha qüestionat com és que Juan Antonio Chicharro, "que té com a obligació vetllar per la Constitució", se li obre "només" un expedient informatiu per fer un discurs antidemocràtic.

La periodista Mònica Terribas s'ha preguntat a un article per què el 6 de febrer el comandant general d'infanteria a la reserva Juan Antonio Chicharro va fer "un discurs antidemocràtic" en un acte i "fins al 28 de febrer el ministeri de Defensa no ha fet res?".

Al mateix article Terribas s'ha continuat qüestionant com és que hagut de ser primer la Real y Militar Orden de San Hermenegildo, "a la qual pertany Chicharro, qui li ha obert un expedient informatiu" i s'ha prengutat per què el ministeri "s'ha esperat i s'hi ha afegit després d'aquesta congregació militar?".

"Per què a un membre ─ha continuat─ de les forces armades, que té com a obligació vetllar per la Constitució i que considera que el patriotisme hi està per damunt, se li obre només un expedient informatiu?". Finalment Terribas ha instat a la reflexió: "Per què tots dos estaments, l'orde i el ministeri, no han reaccionat fins que el diari El País se n'ha assabentat i ho ha fet públic?".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat