Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de gener del 2015 | 17:41
Recull de premsa

Rahola: "Mai no hi havia hagut tanta obsessió republicana cap als "dolents" convergents. I em sembla injust"

"La tendència al linxament actual em sembla un acte de pur fariseisme. Sobretot si el dit acusador ve del sobiranisme".

La periodista Pilar Rahola ha apuntat a què els atacs a CiU i CDC "han crescut des de l'escàndol Pujol" que ha donat benzina "als que sempre els han considerat uns empestats" però ha indicat que també han crescut "des que CDC ha abraçat, via Artur Mas, la fe independentista".

Rahola ha sentenciat a l'article El papu convergent que "malgrat els acords estratègics per avançar en el procés, mai no hi havia hagut tanta obessió  republicana cap als "dolents" convergents" i ha denunciat que "és injust".

"De la mateixa manera que la vergonya de la pèssima gestió del tripartit no contamina els militants de les tres sigles --ha continuat-- [...] també hauria de passar el mateix amb els militants convergents".

Rahola ha argumentat per què és, segons ella, injust: "Ho és, primer, perquè quan la religió independentista no tenia tants acòlits els convergents van ser una autèntica espina dorsal del catalanisme. [...] Què n'hauria estat de la reivindicació catalanista sense tota aquella massa de militants i petits quadres convergents?"

"La tendència al linxament actual em sembla un acte de pur fariseisme. Sobretot si el dit acusador ve del sobiranisme" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat