Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de novembre del 2015 | 13:39
Recull de premsa

Rahola:"A un pas de la glòria o a un peu del ridícul"

En un article a la Vanguardia la periodista Pilar Rahola demana a junts pel Sí la CUP que es posin d'acord  ja que estem "A un pas de la glòria o aun peu del ridícul" i ens exposa que  estem "tant si el full de ruta assoleix els seus objectius com si es queda

a mig camí pot transitar per les dues veredes: o donant una imatge seriosa i intel·ligent i una unió política sostenible; o perdent el GPS, fent-se el llit els uns als altres, rebaixant l'horitzó arran de terra i permetent que la mesquinesa guanyi la partida".

Així, per la periodista "Catalunya no pot viure eternament a punt d'un atac de nervis i que ja cansa tanta estupidesa. Ja s'adonen d'on som, els nostres líders?" i que  "davant una ofensiva brutal de l'Estat" i amb   "tots a una" dels partits estatals (tret d'honroses excepcions), l'ús polític de la justícia, l'atac per terra, mar i aire dels mitjans espanyols i les amenaces en l'atmosfera" es pregunta  "podem continuar fent el ruc?"

I conclou amb una petició cintundent "Ja n'hi ha prou. Feu els deures, arregleu els vostres greuges, arribeu a consensos, elaboreu ­estratègies intel·ligents i deixeu d'embolicar la troca catalana, que la veda s'ha aixecat i a l'altra banda han sortit a caçar" perquè  "si no sou capaços de fer bé les coses, plegueu veles perquè val més virar que embarrancar" ja que  afirma "Podem permetre'ns l'èpica d'intentar-ho i podem aspirar a la glòria d'aconseguir-ho, ­però mai no hauríem de permetrefer el ridícul".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat