Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 14 de de març del 2011 | 17:55
Recull de premsa · Política

P. Rahola: "Com pot algú negar la identitat democràtica d'un partit apel·lant al comunisme!"

La periodista Pilar Rahola ha comentat, a un article, la picabaralla que van protagonitzar al Parlament el diputat Joan Boada amb el diputat del PP, Rafael López.

Pilar Rahola

Barcelona · A El bram de Boada, Rahola ha explicat que el diputat del PP "que tenia el torn de paraula i enlletgia la política del tripartit" va fer un incisiu atac "però la resposta de Boada ("en altres temps ínclit boss de la popularíssima conselleria del senyor Saura" ) va ser un exemple de doble moral de baix perfil que ens dóna molta informació de qui la va protagonitzar".

L'autora de l'article ha explicat que Boada va ser
"incapaç de rebatre l'argumentari de López", i "amb aquesta xuleria pròpia dels detentors de la veritat històrica" va optar per "guillotinar el missatger" negant-li la seva pròpia identitat democràtica: "És a dir, ni es va cansar a pensar algun argument, perquè directament va menysprear el seu contrincant polític".

A l'article, la periodista ha denunciat que el més "al·lucinant" de l'actitud de Boada és la frase que va utilitzar per negar la raó a Rafael López: "
Aquest magne inquisidor de la puresa democràtica va dir que se sentia molt orgullós del seu passat comunista i que des d'aquest orgull acusava el PP de tenir de president a un home que assassinava als defensors de la llibertat. ¡Uauuuhhh! Això mereix diversos apartats".

Pilar Rahola ha indicat que Boada
"no es troba en una magnífica posició per a donar lliçons a ningú" perquè "ha protagonitzat els escàndols més sonors" del tripartit i perquè "actualment és a la corda fluixa judicial per l'incendi d'Horta de Sant Joan": "Fins i tot María Antonia Iglesias -gens amiga de la commiseració- considera que l'encaixada de mans entre Carrillo i Fraga va segellar la transició política, i va ser clau per a la democràcia. Però el senyor Boada no es va assabentar, potser perquè forma part d'aquells que contra Franco vivien millor, o venien millor el seu producte ideològic".

L'autora de l'article ha explamat finalment la seva perplexitat:
"Com pot algú negar la identitat democràtica d'un partit democràtic plenament inserit en les regles de joc democràtiques, apel·lant al comunisme! És el súmmum de la hipocresia. O pitjor encara, és el zenit de la barroeria. Perquè si el feixisme va matar molt, el comunisme va matar el mateix".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat