Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de maig del 2012 | 17:45
Recull de premsa

Martí: "Sánchez Camacho se sent més còmoda de musa de l'unionisme que de pubilla catalana"

"Cal, però, aplaudir l'intent d'acostar-se al catalanisme. No és el primer intent, com molt bé saben Josep Piqué i Josep Maria Trias de Bes".

El periodista Pere Martí ha destacat l'acostament de la líder dels populars a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, al catalanisme.

"No és el primer intent, com molt bé saben Josep Piqué i Josep Maria Trias de Bes. La diferència és que Sánchez Camacho se sent més còmoda amb el vestit de musa de l'unionisme que amb el de pubilla catalana. No passa res, però es podien haver estalviat el maquillatge" ha dit. A l'article La nova musa de l'unionisme Martí ha defensat que és "una gran victòria" per al catalanisme que el PP "vulgui semblar catalanista".

"Els populars saben ─ha continuat─ que per créixer electoralment necessiten ser vistos pels electors catalans com un partit català i no com el darrer bastió de les essències espanyolistes. Reconeixen així que el catalanisme representa la centralitat de la política catalana i que l'espanyolisme els condemna a la marginalitat".

Tot i això, l'autor de l'article ha recordat que el discursos "espanyolistes" de la ministra de Sanitat Ana Mato i de Jorge Moragas "van desmuntar en pocs minuts el decorat que amb tanta cura havia dissenyat Enric Millo" al congrés del PP, i ha insistit en què va ser la mateixa líder del partit "la que va acabar de recuperar sense complexos les essències espanyolistes quan va rebutjar el concert econòmic i es va erigir la garant de la unitat d'Espanya".

Per aquest mateix motiu, Martí ha conclòs que Sánchez Camacho "se sent més còmoda amb el vestit de musa de l'unionisme que amb el de pubilla catalana" i ha sentenciat que el PP a Catalunya "es podria haver estalviat el maquillatge".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat