Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 4 de de febrer del 2013 | 17:53
Notícia

Demà presentació d''El dia que Catalunya va dir prou'

La Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62) acollirà demà l'acte de presentació del darrer llibre de Pere Martí, un monogràfic que s'ha convertit en vertader decàleg de la història de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Barcelona · El periodista Pere Martí ens revela, a través del fil argumental de El dia que Catalunya va dir prou la història de l'Assemblea (ANC), una història que és, alhora, la història del dia que Catalunya va dir prou i va decidir caminar en ferm cap a la seva plena llibertat.

Aquesta setmana es durà a terme la presentació del llibre del periodista a la Casa del Llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62) el proper dimarts 5 de febrer a partir de les 19,30 hores.

L'acte de presentació comptarà amb la presència i col·laboració de Vicent Partal, periodista i director de Vilaweb, Ferran Requejo, Catedràtic de Ciències Polítiques de la UPF, Pere Pugès, membre de l'ANC i del mateix autor del llibre.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat