Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 20 de de gener del 2016 | 11:58
Notícia · Comunicació

Pere Martí serà el director de comunicació de Carles Puigdemont

El periodista Pere Martí Colom serà el director de comunicació del nou president de la Generalitat ,Carles Puigdemont. Durant la presidència d'Artur Mas el càrrec l'ocupava Joan Maria Piqué.

Com ja augurava Tribuna  Catalana el perfil del president Puigdemont anunciava importants canvis respecte  la política comunicativa del govern anterior que mostrava un profund desinterès per aquesta. Així, no han passat gaires dies del seu nomenament i es confirma amb  els nomenaments de Saül Gordillo al capdavant de Catalunya Ràdio i el de Pere Martí  del que ens fem ressó en aquesta notícia. Pel que fa  a TV3 i la Corporació Catalana sonen diversos noms i encara haurem d'esperar per saber la decisió final. També s'estaria discutint com organitzar la Secretaria de Comunicació de la Generalitat que sembla  s'acabarà dividint en dues. 

Anteriorment, Pere Martí havia estat cap de comunicació del Departament de Vicepresidència amb Josep-Lluís Carod-Rovira (del desembre de 2006 a l'agost de 2009). Actualment, és redactor de política a 8tv, a més de col·laborar en diversos mitjans. Anteriorment havia treballat al setmanari El Temps i als diaris Avui i Ara.

 

Martí també ha escrit els llibres Escac a l'Estat. La trama secreta del 9N i la represa del procés (2015), i El dia que Catalunya va dir prou. La història de l'ANC des de la seva fundació fins a l'acord sobre la consulta per la independència (2014).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat