Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 26 de de maig del 2014 | 18:02
Recull de premsa

Capdevila: "El missatge a Brussel·les és clar i europeista: "Som Europa. We want to vote""

"Europa avui potser no ens escolta, enfeinada amb l'ascens perillosíssim de la ultradreta i altres emergències, però Catalunya ha de construir un model propi, el país que volem, i presentar-lo a la Unió Europea".

El director del diari ARA, Carles Capdevila, ha dit a un article que ERC "guanya" les eleccions del 25-M i que "té el mateix percentatge de vots que PSC i PP junts. Sí, sí. Que PSC i PP junts. I el bloc a favor del dret a decidir supera el 60,8%, mentre que els partits que el neguen sumen un 31,7%".

A l'article Escolta, Europa, la veu d'una majoria Capdevila hi ha dit que "sentireu interpretacions que ignoraran la realitat i les dades i celebraran que el procés es debilita" però ha assegurat que Artur Mas "com a líder del bloc sobiranista, en surt reforçat i acompanyat d'un 60%". "Al seu partit saben que ell és l'actiu més gran --ha continuat-- i faran bé de protegir-lo. A Catalunya la participació, que jo hauria preferit més alta, va superar la d'Espanya i l'europea. Un altre missatge explícit: podria haver estat més contundent, però és inequívoc".

"El missatge a Brussel·les és clar i europeista: "Som Europa.We want to vote ". Europa avui potser no ens escolta, enfeinada amb l'ascens perillosíssim de la ultradreta i altres emergències, però Catalunya ha de construir un model propi, el país que volem, i presentar-lo a la Unió Europea com a exemple de cohesió, integració i defensa de l'estat del benestar" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat