Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de d'octubre del 2013 | 16:46
Recull de premsa

Capdevila: "Molta molta calma, perquè cada vegada que el procés passi pantalla hi haurà més interessos a embrutar-lo"

"Carregats de raons, mantenint sempre l'elegància, apel·lant al respecte, i amb un somriure, s'avança de manera més segura i s'arriba més lluny".

El periodista i director de l'ARA, Carles Capdevila, ha indicat a un article que el "numeret" de Ciutadans i el PP al Parlament, la seva fugida de l'hemicicle i l'ovació prèvia, drets, dels populars a Jordi Cañas, "em sembla un episodi trist, lamentable, irrespectuós, maleducat i perillós".

"Però si hagués de triar un sol adjectiu, em quedo amb el de sobreactuat" ha sentenciat l'autor de l'article. Capdevila ha denunciat que aquests partits "fingeixen l'enrabiada, escalfen l'ambient, busquen una imatge populista i en viuran" amb la qual cosa ha alertat que és "important quedar-nos amb aquesta idea: sobreactuen. Amb una intenció clara: crispar".

A l'article publicat a l'ARA Capdevila hi ha insistit: "La resposta ha de ser 'Keep calm'. Però no el 'Keep calm' de tota la vida, que ja hi tenim experiència. El 'Keep calm' avançat, versió 2.0. Molta molta calma, perquè cada vegada que el procés passi pantalla hi haurà més interessos a embrutar-lo, a buscar polèmiques, a sembrar divisions. I a escenificar".

L'autor de l'article ha lamentat que tinguem "Bauzá amb el TIL, Wert i la seva llei solitària, numerets com els d'ahir" i ha sentenciat que en veurem i en llegirem "versions que intentaran convertir en víctimes els que provoquen".

Finalment el periodista ha conclòs que "no cal ser Eduard Punset per entendre que la gestió de les emocions és clau sempre" i ha dit que ara "és imprescindible": "Carregats de raons, mantenint sempre l'elegància, apel·lant al respecte, i amb un somriure, s'avança de manera més segura i s'arriba més lluny".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat