Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de novembre del 2012 | 18:21
Editorial

25-N: Voteu pel dret a decidir

El dia 25 no celebrem només les nostres eleccions nacionals: serà el principi d'una marxa històrica d'una part de la nostra nació cap a la independència nacional. El President Mas va dir: "O ara o mai". Agafem-li, doncs, la paraula i anem tots a votar a tots els partits que defensen el dret a decidir. 

Haurem d'estar preparats tots per a resistir pressions, maquinacions, maniobres i tota mena d'estratègies que pretenen atemorir-nos. Espanya no és un estat de profundes conviccions democràtiques: el seu nacionalisme és ètnic, com ja van demostrar a l'Amèrica Llatina i a tots els països que van conquerir.

Són uniformistes, jacobins i incapaços d'entendre el nou món que s'endevina, en el qual cada dia hi ha més estats i en el qual cap d'ells vol prescindir de les seves estructures d'estat.

El 26-N comença la cursa històrica per a assolir la independència. Som-hi tots darrere les Institucions nacionals, la nostra societat civil (l'Assemblea Nacional Catalana ANC, Òmnium, etc.).

El 25-N, Catalunya dempeus i sense por.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat