Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 1 de d'octubre del 2012 | 18:29
Opinió · Societat civil
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari

Treball en equip

La presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho, ja ha iniciat la campanya electoral, utilitzant la por i les amenaces contra la independència de Catalunya. 

Camacho ha dit sense posar-se vermella ─i això demostra la seva falta d'escrúpols─ que Catalunya tindrà més atur, més crisi i tots els mals del món si assoleix la llibertat nacional. 

La senyora Sánchez-Camacho va visitar l'Ajuntament de Castelldefels on s'exhibeixen la Copa del Món i les dues Eurocopes conquistades per la selecció espanyola de futbol. L'objectiu de la visita era posar com a exemple de treball conjunt entre Catalunya i Espanya la selecció espanyola de futbol. Ha dit textualment: "La selecció espanyola ha fet història i és el resultat del treball conjunt: catalans, asturians, madrilenys, andalusos, manxecs... treballen junts per un objectiu comú amb tota llibertat".
La selecció està formada per jugadors catalans i usa l'estil del joc del Barça, però les copes i medalles se les emporta Espanya"
És exactament com entén la senyora Sánchez-Camacho el treball conjunt entre Catalunya i Espanya. La selecció espanyola de futbol està formada, majoritàriament, per jugadors catalans i utilitza l'estil del joc del Barça, però les copes i les medalles se les emporta Espanya, l'únic nom que apareix és el d'Espanya, l'única bandera que s'hi veu és la d'Espanya i l'única llengua que s'hi parla es el castellà.

Això és feina conjunta per al PP, així és com entenen el treball en equip a Espanya, la feina la fan uns i el reconeixement és per a uns altres. També hauria pogut posar com exemple les medalles olímpiques de la natació espanyola aconseguides gràcies a la feina i als recursos del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, els catalans vam treballar i vam pagar, però les medalles van ser per a Espanya, de Catalunya ni en van parlar.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Carme Forcadell
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
Opinió ·
Sense renúncies
Opinió ·
El futur comença el 25
Opinió ·
Se'ls veu el llautó
Opinió ·
Sense estat no tenim res
Opinió · Societat civil
Comença la Marxa cap a la independència
Opinió · Política
Mai no serà l'hora de Catalunya
Opinió · Política
La ignorància del senyor Montoro
Indica publicitat