Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 4 de de maig del 2011 | 15:59
Opinió · Política
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya

Qüestió de credibilitat

Ahir es va aprovar el Pla de Govern 2011-2014, un full de ruta clar i concís per als propers quatre anys plasmat en un document que permetrà que la ciutadania pugui fer-ne un seguiment i avaluar el seu compliment. Quina diferència amb d'altres èpoques en les quals no sabíem qui manava ni cap a on s'anava!

Davant la demagògia que estan practicant alguns partits de l'oposició, el Govern ha respost de la millor manera possible: amb fets, amb lideratge, amb responsabilitat i amb decisions valentes. La prioritat és clara: preservar l'estat del benestar i  l'objectiu, sortir de la crisi i aixecar Catalunya.

El descontrol viscut en l'època del tripartit ha situat Catalunya en una situació crítica, fins al punt que avui és una de les comunitats més endeutades amb un dèficit de 7.067 milions d'euros per al 2010, amb milers de factures sense pagar, amb equipaments compromesos sense pressupost, amb milers i milers de persones que no han rebut les ajudes per a la dependència, amb milers de famílies que no han rebut les ajudes per a infants a càrrec... Aquesta és la realitat que li ha tocat gestionar al Govern. Aquesta és l'herència del tripartit.

Per això, la participació del tripartit en la manifestació del 14 de maig resulta inaudita. És en l'àmbit de la credibilitat que les reclamacions del tripartit es desfan com un terròs de sucre en el cafè. Ells, que han governat els darrers set anys i són responsables del problema, haurien d'actuar en conseqüència i fer-se coresponsables i partícips de les solucions. Estic segur que no aconseguiran el rèdit electoral que esperen treure'n. La gent és intel·ligent i sap quina és la situació i qui ens ha portat fins aquí.  

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Jordi Turull
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
Opinió ·
Credibilitat versus incredulitat
Opinió · Política
Trampes al solitari
Opinió · Política
Apagar el foc amb benzina
Opinió · Política
Plou sobre mullat
Opinió · Política
Un any de canvis
Opinió · Política
CiU vs Recentralització
Opinió · Política
Aval al full de ruta
Indica publicitat