Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de d'octubre del 2011 | 18:11
Notícia · Política

"Que el Cercle d'Economia no digui res sobre el pacte fiscal dringa molt malament"

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha retret al Cercle d'Economia que eviti reivindicar el concert econòmic.

Jordi Pujol

Barcelona · Jordi Pujol ha indicat aquesta setmana que és un mal senyal que l'empresariat no vulgui aliniar-se amb el Govern de la Generalitat en la reclamació del pacte fiscal. A una entrevista a Rac1, Pujol ha dit que el fet que el Cercle d'Economia "no digui res sobre el pacte fiscal no dringa bé": "De fet, dringa malament".

L'expresident ha remarcat la gran reticència que els grans empresaris del país expressen vers la reclamació del concert econòmic a Catalunya i ha apel·lat a la responsabilitat social que això comporta: "Qui paga les escoles? Qui paga els hospitals? Qui paga les residències de la gent gran? Qui paga la Policia? Qui paga les iniciatives culturals?".

Finalment, Jordi Pujol ha afirmat que totes les respostes a les preguntes són "competència de la Generalitat" i corersponen a "diners dels quals el Cercle d'Economia no en parla": "Ens ens sortirem, hi ha esperança que Catalunya se'n surti, però haurem de fer un gran esforç".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat