Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 28 de de gener del 2015 | 18:53
Recull de premsa

Miró: "Desconeixem els límits del cas Pujol. ¿És un simple cas de frau fiscal o hi ha alguna cosa més?"

"Fins que no es conegui la resposta a aquestes preguntes continuarà el festival de filtracions, desinformació i desprestigi institucional. "

El periodista David Miró ha dit a un article que l'estratègia de defensa de la família Pujol "pot respondre a alguna lògica processal però és evident que beneficia els que volen fer el caldo gros sobre la corrupció a Catalunya".

"La resistència a aportar documentació --ha continuat-- que corrobori la versió de l'herència augmenta la confusió i dóna pàbul a teories conspiratives. El gran problema actual és que desconeixem amb exactitud quins són els límits del cas Pujol. ¿És un simple cas de frau fiscal d'una família adinerada o hi ha alguna cosa més?"

El periodista ha continuat preguntant-se: "¿Hi ha hagut una trama familiar per aprofitar-se del poder polític de l'expresident de la Generalitat en benefici propi? ¿Quins dels membres del clan hi haurien participat? ¿Què en sabia el patriarca? ¿S'està aprofitant l'herència opaca per perseguir tota una família i fer descarrilar el procés sobiranista, com denuncia Oleguer Pujol?"

"Fins que no es conegui la resposta a aquestes preguntes continuarà el festival de filtracions, desinformació i desprestigi institucional. Però sembla que això importa ben poc a la família Pujol" ha conclòs Miró.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat