Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 28 de de gener del 2015 | 17:11
Crònica · Informe SIC

Fracàs de la manifestació contra Jordi Pujol

És evident que a la societat catalana en general li ha dolgut les declaracions de l'expresident Jordi Pujol autoinculpant-se, però fins al moment no hi ha hagut cap manifestació popular contra aquest referent històric del catalanisme. Allò que sí que s'ha produit són diversos muntatges de nuclis reduïts de manifestants --pràcticament sempre les mateixes persones-- que s'han manifestat davant de la residència particular de Jordi Pujol.

La gran evidència d'aquests muntatges s'ha vist a la Ciutat de la Justícia aquesta setmana quan Jordi Pujol, Marta Ferrusola i tres dels seus fills han anat a declarar com a encausats per frau fiscal. Les dades són les següents: 22 persones manifestants, 34 persones de mitjans de comunicació, 27 membres del cos de Mossos d'Esquadra (d'uniforme i de paisà). 

Aquesta ridícula concentració ha sigut venuda pels mitjans de comunicació estatal com una gran manifestació contra Pujol i la seva família. Seria de gran importància que els mitjans catalans informéssin sense por d'aquesta realitat, que no vol dir que el poble de Catalunya doni suport a allò que hagi pogut fer Pujol i la seva família.

No hi ha hagut una gran condemna i manifestació, tal i com han pretès alguns, sinó que hi ha hagut un gran fracàs de les diferents convocatòries fetes per internet --una de les quals, promoguda per Manos Limpias.

La mini concentració davant de la Ciutat de la Justícia sí que ha estat un xou de María Victoria Álvarez --exacompanyant de Jordi Pujol Ferrusola-- i del dirigent d'extrema dreta (i franquista) Miguel Bernard.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat