Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de de setembre del 2014 | 20:12
Notícia

La història de les Diades, de Robert Surroca

Robert Surroca i Tallaferro és possiblement l'historiador més documentat de la lluita contra el franquisme i la clandestinitat. Ara, Surroca ha publicat els documents i les reflexions més ben informades de la lluita del nacionalisme i l'independentisme contra la dictadura.

Barcelona · Robert Surroca, en plena celebració de l'Onze de Setembre, ens ofereix La Diada, un llibre monumental de la mà d'Editorial Base que li ha permès a l'autor explicar la lluita del poble català per recuperar la seva jornada nacional reivindicativa de l'Onze de Setembre. 

La Diada ofereix totes les publicacions i documentacions clandestines que es van elaborar durant tots aquests anys, a més d'explicar, també, qui van ser els seus autors i les dificultats que van viure. La Diada és una obra important per a les biblioteques i escoles de Catalunya per tal que puguin informar-se de la dificultat de la nostra construcció nacional.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat