Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 23 de d'octubre del 2014 | 20:32
Recull de premsa

Cardús: "Hem de fer del 9N una jornada que quedi als llibres d'història"

"El debat sobre les eleccions resta aparcat fins després de la consulta. Tothom a fer campanya. Ara ens hem de concentrar a fer del 9 de novembre una jornada que quedi escrita als llibres d'història".

El periodista Pere Cardús ha dit a un article estar convençut que "no es poden fer unes eleccions amb les mateixes candidatures que el 2012 —més Podem— i fer com si res".

"Però ara no cal discutir-ho més. Tothom, qui més qui menys, ha explicat les seves preferències. L'actitud de la CUP aquest dimarts va ser una lliçó de les bones. 'Aquest espectacle no se'l mereix ningú', va dir Arrufat" ha recordat Cardús.

A l'article Prou batusses: la història ens convoca Cardús ha indicat que "la CUP és com la prova del cotó fluix del procés" perquè si alguna cosa no els pot "retreure ningú és que actuïn amb interès electoral". "Ho fan amb sentit de país. I això fa que les seves actuacions ens ajudin a interpretar les de tota la resta" ha continuat.


L'autor de l'article ha dit també que Junqueras i Forcadell "sembla que també van entendre que la gent que es va aplegar a la plaça de Catalunya diumenge no clamava per la urgència de les eleccions, sinó per assegurar la victòria en la batalla del 9-N i per recuperar la unitat d'acció dels partits".

"El debat sobre les eleccions resta aparcat fins després de la consulta. Tothom a fer campanya. Ara ens hem de concentrar a fer del 9 de novembre una jornada que quedi escrita als llibres d'història perquè un poble lliure i segur va demostrar al món que volia viure en pau i democràcia plena. La història ens convoca" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat