Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 6 de d'octubre del 2014 | 20:20
La fotografia

Els municipis catalans fan història

De nou, una jornada per a la història del país. Més de 900 alcaldes d'arreu, en representació de més del 95% de municipis de Catalunya, han reclamat la independència de Catalunya i la creació d'un estat propi al Palau de la Generalitat.

Barcelona · 920 alcaldes de Catalunya i presidents de les diputacions i dels consells comarcals de tot el país han protagonitzat una imatge històrica aquesta setmana al Palau de la Generalitat. 

Els representants del món municipal han cridat independència i han clamat per la celebració de la consulta el proper 9N al Palau de la Generalitat de Catalunya, en l'acte d'entrega al president Artur Mas de les mocions aprovades a favor del 9N.

La imatge, inèdita, d'unió total del món municipal projecta tant a Madrid com a la resta del món l'èxit rotund de la convocatòria feta per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM), que va proposar-se unir els ajuntaments a favor de la celebració de la consulta i la creació posterior d'un nou país.

El municipalisme ha dit sí, la societat civil també ha dit que sí --el passat 11 de Setembre. Ara, doncs, toca als polítics i les institucions catalanes recollir la voluntat majoritària de Catalunya, posar-hi les eines per a canalitzar el clam i encetar un nou rumb cap a l'Estat propi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat