Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 30 de de maig del 2013 | 17:20
Notícia

La Coordinadora Nacional de la Consulta fixa límit: 31 de maig de 2014

La Coordinadora Nacional de la Consulta per la Independència ha tornat a la premsa per a alertar del ritme del procés. A una roda de premsa, la coordinadora ha anunciat l'inici d'una campanya amb la qual pretén fixar una data límit per a la celebració del referèndum: el 31 de maig de 2014.

Barcelona · Els impulsors de les consultes no vinculants celebrades el 2009 i 2011 als municipis de Catalunya han engegat aquesta setmana una campanya per a accelerar els tempos del procés. 

La Coordinadora Nacional de la Consulta ha instat el Govern a fixar la data de la consulta per la independència abans del 31 de maig de 2014. En una roda de premsa, els cinc impulsors que van liderar les consultes no vinculants, Josep Manel Ximenis, Elisenda Paluzie, Anna Arqué, Uriel Bertran i David Vinyals, han assegurat que la consulta "és possible, de la mateixa manera que es van poder superar els entrebancs en les consultes als 553 municipis d'arreu del país".

El manifest fet públic per la Coordinadora  ha instat el President Mas i el govern, també, a fer públic abans del 13 de setembre de 2013 la pregunta de la consulta, que "hauria de ser clara i només hauria de servir per decidir si Catalunya ha de ser o no un estat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat