Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 13 de de setembre del 2013 | 16:14
La fotografia

Informació, prevenció i tolerància zero el 12 d'octubre

Els incidents a la llibreria Blanquerna, a Madrid, i les petites accions a diferents locals de partits polítics i a la residència estiuenca del president Mas, obliguen a continuar alerta. Cal exigir a la Policia de Catalunya que impedeixi qualsevol acció il·legal.

Barcelona · L'extrema dreta espanyola, que ha qualificat la Via Catalana com la cadena de la mierda humana i los hijos de puta encadenados, ha organitzat pel proper 28 de setembre a Madrid una gran festa prèvia al 12 d'octubre sota el títol Juntos por España, en la què teòricament pretenen recollir fons per a organitzar una cacera d'independentistes a Catalunya.

Els beneficis obtinguts serviran també per a organitzar una gran concentració a Barcelona el proper 12 d'octubre, en la qual com a alicient hi publiciten la següent frase: "Salir de caza" (expressió de l'extrema dreta destinada a descriure les sortides dels extremistes de la dreta a apallissar immigrants, homosexuals i ciutadans progressistes o independentistes).

Els grups que convoquen aquests actes són: La Falange, Nudo Patriótico Español, Alianza Nacional, Movimiento Católico Español i Democracia Nacional. Tots ells convoquen allò que anomenen revolución nacional, en la qual, segons ells, hi ha de participar l'exèrcit. 

Davant d'aquesta situació el ministre de l'Interior no ha tingut altra sortida que actuar i detenir, a Madrid, 12 dels agressors de la llibreria Blanquerna que, evidentment, eren ben coneguts pels seus serveis d'informació: la Policia espanyola podria haver evitat l'actuació d'aquests energumens.

El conseller de l'Interiorn, Ramon Espadaler, té, doncs, una gran responsabilitat el proper 12 d'octubre. En primer lloc, el conseller ha d'assegurar que els ciutadans pacífics --unionistes i espanyolistes--, que es vulguin manifestar ho puguin fer amb tota llibertat si gaudeixen de tots els condicionaments legals per a fer-ho. Però, a la vegada, Espadaler ha d'assegurar amb informació, prevenció i tolerància zero, que no hi hagi cap alteració d'aquests grups que suposadament es volen organitzar pel 12 d'octubre a Barcelona.

La transició nacional té com a garantia la Policia de Catalunya. No es pot alterar la pau ciutadana i la tranquil·litat dels ciutadans catalans. Tolerància zero.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat