Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de de setembre del 2014 | 20:05
Crònica · Seguretat

11-S i la Policia de Catalunya

La Policia de Catalunya (Mossos i Policies Locals), policia de les institucions nacionals catalanes, és imprescindible per un desenvolupament democràtic i pacífic de la Transició Nacional.

CEEC · Moltes vegades els professionals de la nostra policia es pregunten: "Quina ha d'ésser la nostra contribució?" I cal fer-los entendre que ells tenen com a funcionaris públics una sola aportació, fer complir la llei i defensar els ciutadans i les institucions nacionals de Catalunya.

I això, ara, vol dir --davant de l'11-S-- que els serveis previstos pel Departament de l'Interior de la Generalitat s'ha de complir amb tot rigor, amb tolerància, però si cal amb tolerància zero, protegint totes i cadascuna de les expressions i manifestacions del poble de Catalunya, evitant amb contundència tota provocació o violència.

L'ordre democràtic és essencial per al desenvolupament de la nostra Diada nacional. Alguns estan a l'aguait, els qui voldrien capgirar el sentit pacífic i democràtic de la nostra Diada, i aquí rau la funció de la Policia de Catalunya: evitar-ho.

Des de les clavegueres i la caverna del nacionalisme espanyol s'intenta desprestigiar la nostra policia amb informacions i "masturbacions" que pretenen posar en dubte principalment el cos de Mossos d'Esquadra per aquells que somien i voldrien el retorn de les competències de seguretat, els cossos i forces de seguretat de l'Estat que creuen més proclius al seu nacionalisme.

Davant d'aquestes campanyes, mantingueu-vos ferms al costat dels ciutadans, les nostres institucions i el compliment de la llei.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat