Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de febrer del 2016 | 15:44
Recull de premsa · Política

Rovira: "M'agradaria que el projecte que representa ERC fos el que guanyés a la futura República"

En una entrevista a Esquerra nacional la secretària nacional d'ERC, Marta Rovira, es mostra molt satisfeta per l'acord de govern amb la CUP i en relació a aquest afirma que "per posicionaments ideològics i polítics molt diferents que tinguéssim, havíem de generar un espai de consens i d'acord comú per tirar endavant la independència".

Rovira ara que Esquerra ha entrat al govern ens diu que "és evident que ens haurem de repartir una mica més la feina i la meva voluntat i la meva il·lusió és dedicar-me molt més al partit. Per tant, intentaré combinar el que és la feina al Parlament com a diputada i portaveu de Junts pel Sí amb cobrir totes les necessitats que pugui tenir el partit i anar més enllà. És a dir, acabar de tirar endavant alguns projectes que tenim en el programa electoral de quan ens vam presentar al Congrés Nacional".

I respecte al temor d'alguns militants que pensen que el partit pot quedar desatès per aquesta circumstància Rovira assegura que "tenen raó, hem d'estar inquiets i hem de treballar l'organització perquè no hi hagi cap motiu perquè dediquem molt de coneixement i molt capital polític al Govern i el partit quedi en segon terme. A més a més, tenint en compte que al Govern hi estem en una coalició, Esquerra Republicana ha de tenir el seu propi espai de posicionament i de visibilitatzació. Per tant, avui el partit pren molta importància".

I finalment pel que fa al futur del partit aquesta afirma que "A mi m'agradaria que el projecte que representa Esquerra Republicana fos el que guanyés a la futura República" i afegeix que "El nostre plantejament és crear un espai guanyador del que representa avui Esquerra i un espai obert que ha de sumar molta gent. I això, en un moment en què ens toca defi nir un projecte constituent i, per tant, és una molt bona oportunitat per convertir Esquerra Republicana en aquell referent de partit polític que als grans països europeus coincideix amb el partit socialdemòcrata, que transformi el país, que converteixi Catalunya en un país modern, transparent, just i ple d'oportunitats".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat