Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de de desembre del 2016 | 16:01
Notícia · Política catalana

Rovira afirma que la inhbilitació de Forcadell podria ser una raó per fer avançar la data del referèndum

En una entrevista als atins la secretaria general d'ERC, Marta Rovira, ha assegurat que la inhabilitació de la presidenta de la cambra catalana seria un "escenari límit" que implicaria la presa de "decisions polítiques" i que aquestes podrien " justificar l'avançament del referèndum".

Rovira  també ha carregat contra "l'operació diàleg" del govern espanyol que, segons ella, "fa riure". "No revertirà en la vida dels ciutadans catalans, igual que l'Estat no té un projecte per Catalunya", ha insistit. Rovira també ha deixat clar que el possible diàleg del Govern amb l'executiu de Mariano Rajoy serà "entorn al mandat democràtic i legal" del referèndum i el procés català. "No podem començar a dialogar com si no hagées passat res, com si aquí no hi haguessin hagut manifestacions", ha afegitt.

Per altra banda, Rovira ha avalat l'obertura d'ajuntaments el proper  6 de desembre, Dia de la Constitució. Rovira ha explicat que diversos càrrecs municipals del seu partit van reclamar treballar aquesta jornada i obrir els consistoris tenint en compte "el que va passar el 12 d'octubre, el moment del país i la creixent judicialització que fins i tot afecta molts ajuntaments". Rovira ha volgut recordar que "Hi ha 400 expedients oberts contra càrrecs electes per tirar endavant mesures de tot tipus, com de pobresa energètica" i  ha remarcat que l'acció política només serà responsabilitat dels càrrecs electes i no dels treballadors públics.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat