Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 30 de de desembre del 2016 | 13:33
Notícia · Política catalana

La llei de transitorietat jurídica és inimpugnable".

En una entrevista a Europa Press la secretària general d'ERC i portaveu de JxSí a la Cambra catalana, Marta Rovira, ha afirmat respecte  la llei de desconnexió que han pactat Junts pel Sí i la CUP "Entenem que la llei de transitorietat jurídica és inimpugnable".

Així, assegura Rovira aquesta llei  ens permetrà "la cobertura legal necessària per executar de manera definitiva aquest mandat" i situa aquesta llei "com la llei fundacional d'un hipotètic Estat català". Rovira preveu que aquesta es tramitarà com una proposició de llei ordinària i que l'aprovació definitiva de la norma sigui "el mateix dia que es convoca el referèndum o que hi hagi una diferència de molt pocs dies".

Aquesta llei ha explicat, també,  Rovira "entre altres qüestions, permetrà convocar un referèndum d'independència a Catalunya com a molt tard el setembre 2017 i serà la que donarà "seguretat jurídica" tant als organitzadors com als votants" i afegeix al respecte que "És l'habilitació perquè el referèndum es pugui fer amb absolutes garanties, amb absoluta cobertura jurídica i legal. Perquè els funcionaris puguin fer el seu treball quan toca, perquè els ciutadans puguin anar a votar sense que impliqui cap problema".





Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat