Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 14 de de juliol del 2011 | 16:11
Notícia · Societat civil

Àmplia resposta ciutadana a l'amenaça de tancament de Ràdio Televisió de Mallorca

Més de 500 persones varen participar ahir a l'assemblea convocada per l'Obra Cultural Balear i Memòria de Mallorca davant l'amenaça de tancament de Ràdio Televisió de Mallorca.

Tribuna Mallorca · L'acte va ser presentat per Marisa Cerdó i hi intervingueren, en nom de les entitats convocants, Jaume Mateu i Maria Antònia Oliver, a més d'alguns representants dels treballadors i dels sindicats. Els assistents varen decidir constituir una plataforma amb la participació d'entitats, sindicats i partits polítics que s'oposi al tancament; la posada en marxa de diverses mobilitzacions ciutadanes; l'edició d'un audiovisual per internet sobre la importància que han tengut els dos mitjans; i el començament d'una campanya de recollida de doblers per impulsar un mitjà de comunicació alternatiu a Ràdio Televisió de Mallorca.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat