Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de desembre del 2012 | 17:26
Notícia · Illes Balears

Manifestació a Palma en defensa de la llengua i l'ensenyament

L'Obra Cultural Balear (OCB) ha fet una crida aquesta setmana a la societat civil balear a participar en una concentració a favor d'un model propi d'ensenyament i en contra la política d'extermini de la llengua del govern Bauzá.

Barcelona · La deriva extremista de l'administració a les Illes, quant a presència de la llengua pròpia al conjunt de la societat i, de manera més punyant, a les aules, ha creat consens social.

Aquesta setmana, l'Obra Cultural Balear ha organitzat, de manera conjunta amb Stei-I, UGT, CCOO, ANPE, FAPA, Assemblea de Mestres i Porfessors en català, MRP-Mallorca i Escoles Malorquines, una concentració per al proper dimecres, 19 de desembre, a les 19.00 hores, davant de delegació de Govern, a Palma.

L'objectiu de la convocatòria és defensar un model d'ensenyament propi, consensuat amb societat civil, professorat i administració, així com protestar per la segregació lingüística que aplica el govern Bauzá a les aules de les Illes i denunciar, amb tot, la llei Wert, una reforma educativa que destrossa el model lingüístic d'ensenyament i relega el català a quarta llengua.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat