Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de desembre del 2013 | 19:14
Notícia · Illes Balears

La Policia Nacional, darrere dels docents de les Illes

Tres agents de la Policia Judicial de la Policia Nacional han acudit aquesta setmana a les oficines de l'Obra Cultural Balear (OCB) a Palma per requerir a l'entitat informació sobre els moviments bancaris del compte de la caixa de resistència de l'Assemblea de Docents, principal organitzadora de les vages generals a les Illes.

Seu de l'OCB a Palma.

El govern de Bauzá busca i rebusca a l'Assemblea de Docents de les Illes Balears. Després de la gran capacitat de mobilització que ha demostrat tenir l'assemblea (ha convocat una de les manifestacions més importants de la història de la democràcia al territori) ara la Policia Nacional ha aparegut, de paisà, a les oficines de l'OCB.

El motiu: demanar extractes dels moviments bancaris del compte de la caixa de resistència de l'Assemblea de Docents, que gestiona la mateixa OCB.

Segons detalla l'ARA Balears, els agents suposadament han treballat a partir de la denúncia de la Fundación Nacional Círculo Balear i han reclamat informació detallada sobre tots els moviments bancaris, els pagarés lliurats als docents en vaga i totes les factures relatives a la subhasta d'art que organitzà l'Assemblea de Docents el mes de novembre passat.

Des de l'Obra, Jaume Mateu ha sentenciat que la Fundación Nacional Círculo Balear "n
o poden consentir que la campanya de recaptació en suport dels docents tingués tant d'èxit" i ha titllat l'acció de "crit d'odi desesperat per desacreditar un moviment".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat