Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 11 de d'octubre del 2013 | 18:26
Notícia

12-O: Llanos de Luna se'n fot de la Policia de Catalunya

En la historia recent catalana ja hi havia hagut un governador civil –després delegat del govern— que tenia fòbia a la Policia de Catalunya, el socialista Ferran Cardenal. L'Estat el va premiar fent-lo Director General de la Guàrdia Civil, però el socialista Cardenal va caure implicat amb l'afer dels GAL...

Ara tenim una 'pija', com ella mateixa s'autoanomena, la senyora Llanos de Luna, qui no para de mostrar-se amb dirigents de l'ultradreta española, i no para de perseguir ajuntaments en la guerra de les banderes.

Llanos de Luna ha fet tot el possible per a enfrontar la Policia de Catalunya amb els cossos i forces de seguretat de l'Estat (CFSE), els quals comencen a estar farts de la delegada i dels seus caps ultres i polititzats que els porten a la tensió constant amb la Policia de Catalunya i la ciutadania del país.

Aquest 12 d'octubre la Policia Nacional, a través del seu sindicat majoritari, s'ha adherit a la concentració de la plaça Catalunya, i Llanos de Luna ha ofert al benintencionat conseller Ramon Espadaler els cossos i forces de seguretat de l'Estat per a ajudar... els Mossos a mantenir l'ordre públic. Com ja passava a qualsevol colònia del segle XIX o XX: l'Estat vol marcar paquet.



Esperem que el conseller Espadaler no caigui en el parany.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat