Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de març del 2013 | 17:16
Notícia · Societat civil

3.400 membres de l'ANC participaran a l'assemblea general del 16M

Passat un any des de la seva constitució, l'ANC celebra l'assemblea general aquesta setmana, una trobada en la qual els adherits votaran el full de ruta i els informes de l'Assemblea a la ciutat de Girona.

Pancarta de l'ANC en la manifestació de l'Onze de Setembre.

Barcelona · Un any i una setmana després de la seva constitució, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha decidit actualitzar el seu full de ruta per adaptar-lo a l'actual escenari polític i encarar el procés cap a la independència. 

L'entitat ho farà a l'assemblea general ordinària que se celebrarà el proper dissabte 16 de març al Pavelló Municipal Fontajau, a Girona. Finalment, s'hi han inscrit 3.400 membres de ple dret de l'ANC, els quals seran els encarregats de votar els informes de gestió i el full de ruta de l'entitat. L'assemblea general, que començarà a les 10:00 hores, es podrà seguir en videostreaming a través de la pàgina web de l'ANC.

Sis mesos de l'#11s2012
Aquest 11 de març fa sis mesos que, convocats per l'ANC, més d'un milió i mig de catalans van sortir al carrer en una mobilització sense precedents per reclamar que Catalunya sigui un nou Estat d'Europa. Una manifestació que ha accelerat el camí a recórrer cap a la consecució de la independència. Amb l'assemblea general, l'ANC agafa impuls per continuar treballant per l'estat propi.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat