Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 10 de de gener del 2014 | 17:09
La fotografia

Recollida massiva de vots aquest cap de setmana amb 'Signa un Vot'

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha pervist omplir aquest cap de setmana tot el país de centenars de punts de recollida de vot per la independència.

Barcelona · Aquest cap de setmana de l'11 i 12 de gener, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme una recollida massiva arreu del territori d'instàncies del projecte Signa un Vot per la Independència, amb què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d'acord amb la legislació internacional.

La campanya Signa un Vot per la Independència va començar el juny del 2013 i, des d'aleshores, ha passat per una primera fase pilot, per tal d'acumular experiència i millorar el reglament que permet efectuar la recollida d'instàncies amb totes les garanties jurídiques. De l'octubre al desembre del 2013 va desenvolupar-se la fase d'extensió del projecte, creant l'estructura organitzativa necessària arreu del territori; i amb el 2014 ha arribat la recollida massiva d'instàncies. En concret, el cap de setmana de l'11 i el 12 de gener hi haurà una mobilització nacional amb centenars de parades, i pel qual ja hi ha a punt més de 3.000 apoderats que s'encarregaran de fer la recollida d'instàncies.

Més de 400 punts de recollida
Al llarg de tot el cap de setmana, les diferents assemblees territorials de l'ANC instal·laran més de 400 punts de recollida de vot arreu del país. L'horari de les parades serà de 10h a 19h i diumenge fins al migdia. La recollida intensiva de Signa un Vot també arrencarà amb força a la Plaça de Catalunya de Barcelona, on aquest dissabte 11 de gener hi haurà una quinzena de parades on es podrà signar un vot favorable a que Catalunya esdevingui un Estat independent. Podeu consultar tots els punts de recollida clicant en aquest enllaç.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat