Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 26 de de juny del 2013 | 19:00
La fotografia

L'ANC vol que el Pacte Nacional condueixi a la consulta sobre la independència

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a la reunió inicial del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que la trobada demostra la majoria social i política al voltant del dret a decidir que existeix a Catalunya.

FOTO: Galdric Peñarroja.

Barcelona · L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha estat present aquesta setmana a la reunió inicial del Pacte Nacional pel Dret a Decidir amb la voluntat que aquest acord entre societat civil, partits i institucions condueixi amb la major brevetat possible a la celebració d'una consulta sobre la independència que permeti al país esdevenir un nou Estat d'Europa.

Ha assistit a la reunió constitutiva la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, que ha ressaltat la importància del Pacte que demostra "la majoria social i política" existent al voltant del dret a decidir.

Forcadell ha expressat també la seva voluntat que el PSC acabi integrant-se al Pacte, i ha considerat que "un partit amb la tradició democràtica del PSC no pot quedar al marge d'aquest acord basat en la radicalitat democràtica"; sobretot quan la "immensa majoria del poble de Catalunya ha dit que vol votar".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat