Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de març del 2011 | 17:47
Notícia · Política

Portabella i Laporta tancaran l'acord aquest cap de setmana

Jordi Portabella ha dit que es reunirà amb el líder de Solidaritat, Joan Laporta, abans que s'acabi dilluns, festiu a la capital catalana, per tancar l'acord de coalició independentista amb vista a les municipals del 22 de maig.

Jordi Portabella

Barcelona · El republicà no ha volgut avançar quin lloc oferirà Laporta a les llistes del "tercer espai", integrat a hores d'ara per Reagrupament i ERC. Tot i això, ha reiterat que serà una posició destacada perquè, a parer seu, Laporta es "mereix ser tractat com el que és, el president d'una formació política, que és molt". Davant del consistori, Portabella ha presentat el cap de llista de Reagrupament a la coalició, Ignasi Planas.

El candidat d'ERC ha reiterat que la posició de Laporta és constructiva perquè "suma" i ha assegurat que la posició del líder de Solidaritat ha estat "coherent" durant els últims mesos, fet pel qual "no hi haurà un inconvenient insalvable sobre el lloc de la llista".

Jordi Portabella ha afegit que una de les "premisses bàsiques perquè els projectes polítics durin és que les altres persones que formen part del projecte se n'assabentin de la proposta a nivell personal i no a través dels mitjans de comunicació".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat