Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de novembre del 2013 | 18:38
Notícia

La coalició Més amplia bases i corrobora un funcionament assembleari transparent

Els canvis socials i polítics no passen desapercebuts per la coalició Més per Mallorca, que aquestes darreres setmanes s'ha consolidat i ha aprovat nous objectius: l'obertura de bases per a encabir-hi independents i la confirmació d'un sistema híbrid, assembleari i també amb figures històriques de pes al capdavant.

M. Folch · Més per Mallorca s'ha posat a treballar. La coalició, fins al mes passat formada per PSM de Mallorca i Iniciativa Verda, ara ha obert les seves portes a una nova fórmula més àmplia, que permeti el creixement i que s'adapti millor a les noves circumstàncies del territori.

La gran resposta de la societat civil de les Illes als atacs contínus i indiscriminats del Govern a l'educació, i a la llengua i cultura pròpies han fet reaccionar també Més per Mallorca, que ara estarà formada per PSM-Entesa i Iniciativa-Verds, a la vegada que s'obre a independents d'ambdós partits.

Aquest canvi, de gran trascendència política segons molts dels analistes polítics de les Illes, arriba com a resposta a una situació que a les Illes està essent ja insostenible: la societat, que no havia viscut mai una mobilització tan gran i transversal com la del dia 29 de setembre, busca ara una alternativa a l'immobilisme del sistema de partits, encara avui dia aparentment incapaços de fer aturar un Bauzá disposat a dinamitar l'essència de la cultura, llengua i societat balears.

La coalició Més també s'ha presentat com una nova formació amb total transparència: la nova organització inclou un sistema assembleari obert a tothom en el qual tothom hi pugui participar, dir la seva i aprovar o fer enrere els programes que s'hi aprovin. Amb tot, la coalició ha apostat per a recuperar vells dirigents del PSM com és l'històric del PSM Mateu Morro o Miquel Rosselló.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat