Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 16 de d'octubre del 2014 | 19:46
Notícia

Antoni Castells i Germà Bel ponents de l'acte 'L'empresa catalana compromesa amb el futur del país'

Castells i Bel intervindran a l'acte per mostrar la confiança del món econòmic i empresarial amb potencial del país i el seu suporta les institucions catalanes per a la consulta del 9N.

Barcelona · El Doctor en economia per la UB i exconseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, i el catedràtic d'economia aplicada de la UB, Germà Bel, seran dos dels principals ponents a l'acte L'empresa catalana compromesa amb el futur del país que organitza el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya a l'Auditori de Barcelona per al proper 22 d'octubre a les 19 hores.

L'acte té com a objectiu aplegar 2.000 empresaris i professionals del món econòmic i empresarial, per reivindicar el paper rellevant de l'empresa catalana al llarg de la història, i reafirmar el compromís empresarial amb el país per a que el món econòmic i empresarial faci costat a les institucions en la consulta.

L'acte s'estructurarà en tres parts. La primera, que serà protagonitzada per Antoni Castells i Germà Bel mostrarà la confiança en el futur econòmic i empresarial del país, i en les oportunitats de creixement que té Catalunya. La segona, presentarà sis casos d'èxit que exemplificaran el dinamisme empresarial català, explicats pels seus protagonistes. I la darrera part refermarà el missatge "que fan seu milers d'empresaris i professionals que, decideixi el que decideixi la nostra societat a les urnes, el món de l'economia i l'empresa catalana li farà costat", tal com ha indicat el portaveu del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya David Poudevida.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat