Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 10 de d'abril del 2013 | 17:28
Llibres / revistes

Camí sense retorn

El dia 11 de setembre del 2012 una riuada humana va omplir els carrers de Barcelona estelada en mà, en la manifestació més multitudinària de la història. Aquell dia, la il·lusió i l'esperança van quedar gravades en la retina de centenars de milers de catalans.

Camí sense retorn, el nou monogràfic del periodista Tian Riba, és la crònica relat d'aquells fets de setembre, que marcaren un punt d'inflexió en la història més recent de Catalunya. Una anàlisi exhaustiva i la interpretació particular de l'autor, amb contextualitzacions i explicacions de condicionants, culminen aquest llibre sobre la revolució cívica més important del país. 

Camí sense retorn també traça l'actualitat política de Catalunya des de la manifestació de l'Onze de Setembre fins a l'actualitat, passant per hostilitats, pactes, xantatges, iniciatives populars i declaracions parlamentàries.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat