Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de març del 2012 | 18:16
La fotografia

Mònica Terribas defensa l'actual model de televisió pública catalana a la Nit Irla

La directora de TVC, Mònica Terribas, ha demanat protegir la televisió pública del país per defensar "qui som realment" davant dels qui creuen o ens volen fer creure "que no som".

Barcelona · La directora de Televisió de Catalunya (TVC), Mònica Terribas, ha estat guardonada aquesta setmana amb el Premi Memorial Francesc Macià, atorgat per la Fundació Josep Irla, vinculada a ERC. A l'acte d'entrega, Terribas ha apel·lat l'esperit generós del president Macià que "abans pensava en els altres que en ell mateix" i ha defensat la tasca de la televisió nacional a l'hora d'expressar "la diversitat del país".

Terribas ha fet aquestes declaracions durant la 'Nit Irla', on també ha alertat que li cal protecció a la televisió pública del país, per defensar "qui som realment" davant dels que "creuen o ens volen fer creure que no som". Terribas ha estat guardonada per la Fundació Josep Irla per la seva tasca a favor de l'espai català de comunicació, la seva defensa dels mitjans públics, la promoció "desacomplexada" de la llengua i la cultura catalanes, i el fet d'haver retornat el lideratge a TV3.

Per altra banda, la Xarxa Alcover de teatre dels Països Catalans també ha rebut el guardó Memorial Francesc Macià 2012. Els premis Memorial Lluís Companys d'enguany han estat atorgats a Projecte Barri Cooperatiu i a Mercè Fluvià, presidenta de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, per les seves accions socials en favor de l'emancipació de les classes populars i la lluita contra la marginació de sectors menys privilegiats.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat