Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 31 de de març del 2014 | 17:52
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

El Punt AVUI televisió i l'ANC: confluència per l'Estat propi

La nova televisió d'Hermes Comunicacions, El Punt AVUI televisió, que ha d'inciar les seves emissions regulars la vigília de la propera Diada de Sant Jordi, ha fixat les seves energies en sumar esforços per l'Estat propi. Per això el nou canal de televisió ha decidit dedicar a l'ANC les seves emissions de proves.

Igor Llongueras, al plató de Fem Via! FOTO: El Punt AVUI.

M. Folch · La graella sencera de les emissions en proves d'El Punt AVUI televisió es dedicaràn per complet a l'ANC. Així ho ha corroborat aquesta setmana el diari que comparteix nom amb el nou canal, El Punt AVUI, el qual ha assegurat que s'hi dedicarà tota la programació a fer conèixer i promoure les activitats de l'Assemblea Nacional Catalana.

L'espai d'emissions en proves dedicat a l'Assemblea es dirà Fem Via! i a partir d'aquesta nit a dos quarts de deu s'
emetrà el primer programa, que tindrà una durada especial de dues hores i que acabarà, a partir de dos quarts de dotze, amb la projecció de la pel·lícula que es va fer sobre la Via Catalana de l'Onze de Setembre passat.

El Punt AVUI televisió --l'antic Canal Català-- ha apostat per Igor Llongueras com a conductor de l'espai Fem Via! Al seu primer programa Llongueras parlarà amb Ferran Civit i Ignasi Termes, coordinadors nacionals de la Via Catalana de l'última Diada Nacional, que n'explicaran els detalls organitzatius. El primer programa d'El Punt AVUI televisió comptarà amb la presència i participació de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, així com de Jaume Cabré, Vicent Partal i Matthew Tree.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat