Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 22 de d'abril del 2014 | 20:05
Crònica · Comunicació
Miquel Sellarès
Periodista

El Punt AVUI Televisió, una nova eina nacional

L'expansió dels mitjans de comunicació en suport paper, digital, i de ràdio i televisió catalans es consolida, tant en la seva vessant pública com en la privada. Això passa fins i tot amb la manca d'estratègia comuniactiva actual del govern de la Generalitat --el qual, incomprenssiblement dóna suport majoritari al Grup Godó i deixa les deixalles dels pressupostos als altres mitjans.

Equip d'El punt AVUI televisió.

Mentre que els responsables de comunicació del govern català es troben dalt de la figuera, el grup Hermes Comunicacions, editor d'El Punt AVUI, ha endegat El Punt AVUI Televisió de la mà del seu conseller delegat Joan Vallclara el qual, durant anys, ha sabut consolidar l'edició paper amb les seves diverses edicions territorials, tot intentant crear un ventall de publicacions com l'Esportiu, l'Econòmic o Presència, entre d'altres.

Ara, Hermes Comunicacions culmina el seu projecte amb El Punt AVUI Televisió, omplint així un buit comunicatiu i complementant la televisió pública de Catalunya, TV3. L'irrupció d'El Punt AVUI Televisió és molt positiva per l'espai comunicatiu català i més encara perquè és un projecte privat. El nou canal que pretén ser una eina al servei de la majoria social sobiranista del país, una majoria que ha vist com un altre projecte privat, 8TV, ha girat maldestrament en contra de la transició nacional, tot i l'actitud i la insatisfacció de la majoria dels seus professionals.

El periodista Josep Cuní, intentant donar satisfació als poderosos que usen el Grup Godó com a punta de llança, es desprestigia dia a dia, tot i la seva indubtable trajectòria professional. Ara 8TV té una alternativa: El Punt AVUI Televisió. Esperem que la línia informativa d'El Punt AVUI Televisió dóni continuitat a la línia informativa que aquests darrers anys ha seguit l'edició paper de la capçalera que duu el mateix nom, i sigui la veu plural de tots els demòcrates i sobiranistes que volen decidir. 

La contraprogramació que farà El Punt AVUI Televisió amb el seu programa l'Illa de Robinson --en horari de prime time-- pot ésser un complement de la nostra televisió pública que sigui indispensable, i alhora pot ser el contrapunt a 8TV i al seu viratge actual. El Punt AVUI Televisió necessitarà el suport: fem-ne difusió de les seves freqüències i exigim-li ser una eina creïble, eficaç i plural en el marc de la majoria social del país.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat