Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 29 de de març del 2017 | 12:56
Opinió · Comunicació
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana

Tribuna.cat, quinze anys de servei al país

Quan vaig començar a editar el portal de Tribuna Catalana ho vaig fer amb la mateixa il·lusió i voluntat de servei al país que he tingut en totes les publicacions que he fet 

durant els últims cinquanta anys:

Durant el franquisme: "Cròniques universitàries" ,"El Mussol", "Construïm" i "Avui (SIC Servei d'Informació Català)" aquest últim un dels butlletins amb més difusió dels últims anys del règim.

Ja en la transició vaig editar la revista "Policia de Catalunya", "L'Opinió Catalana" i vaig culminar la meva etapa en la premsa escrita editant durant vint anys "Debat Nacionalista/ Debat Nacional". Una revista, aquesta última, que crec ha estat una eina fonamental per a fer possible la generació de la independència.

Tribuna Catalana, en aquests últims 15 anys, ha estat testimoni i un dels nervis de la gran transformació que ha viscut la societat catalana i la nostra classe política fins a arribar a l'actual Procés per la independència. I això que quan vàrem començar només compartíem la tasca a la xarxa amb els amics i companys de Vilaweb, Racó Català, Miquel Macià amb Osona.com i alguns altres.

En tots aquests anys Tribuna Catalana ha comptat amb desenes de col·laboradors que l'han fet possible. Gran part d'aquests una  fornada de professionals que avui, ja consolidats,  ocupen càrrecs de responsabilitat en les nostres institucions, partits, associacions i diversos mitjans de comunicació. Moltes gràcies a tots ells ja que Tribuna Catalana no hauria estat possible tots aquests anys sense vosaltres.

Tampoc s'entendria la tasca de Tribuna Catalana sense la feina feta per l'inoblidable Jaume Rafart, que malauradament ens va deixar fa uns anys, i la tasca entre d'altres  de Miquel Esquirol, Mercè Gusi, Xavier Aymerich (Calidae) i Tomeu Martí a Tribuna Mallorca. També vull agrair a tots els periodistes intel·lectuals i polítics que desinteressadament han col·laborat amb nosaltres. Gràcies a tots. Puc dir amb satisfacció que hem fet una bona feina!.


I finalment també les gràcies a Mònica Sellarès que ha fet possible amb el seu treball i constància que Tribuna tingués la continuïtat necessària.

Passar el testimoni de Tribuna.cat a Nació Digital no vol dir que l'Associació Tribuna Catalana i l'Associació del Centre d'Estudis  Estratègics de Catalunya pleguin. Ans el contrari!. Estem preparant noves iniciatives i en volem revitalitzar d'altres per continuar treballant pel país i la consecució de la seva emancipació nacional..

Aquest any 2017 és vital. Ni un pas enrere!


Miquel Sellarès

President de Tribuna Catalana



Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Més opinions de Miquel Sellarès
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Opinió · Política catalana
Benvingut, president Puigdemont. El Govern (2)
Opinió · Política catalana
S'albiren canvis. Benvingut president Puigdemont (1)
Opinió · Política catalana
Carme Forcadell: la nostra presidenta del Parlament
Opinió · Política catalana
27-S: Voteu Junts pel Sí o la CUP
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
De Tribuna.cat a Nació Digital
Opinió · Política catalana
El respecte a la llei
Opinió · Política
Incredibilitat
Recull de premsa · Seguretat
Sellarès: "Seguretat Nacional i Procés"
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Indica publicitat