Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 18 de de juny del 2013 | 18:15
La fotografia

La plantilla de la CCMA es mobilitza contra l'ERO

Treballadors de TVC i Catalunya Ràdio s'han concentrat aquesta setmana davant del Parlament, primer, i davant la Generalitat, posteriorment, per a fer palesa la discomformitat de la mesura de privatització de la comunicació pública catalana.

Foto: Comunicació21.cat.

Barcelona · Afectats i treballadors de la CCMA s'han manifestat contra l'expedient de regulació de l'ocupació que la direcció de la CCMA ha presentat aquesta passada setmana.

Els treballadors s'han concentrat fora de la cambra catalana per a protestar contra la privatització de l'àrea comercial de TV3, i en defensa del model d'èxit de la ràdio i la televisió.

Posteriorment, els treballadors s'han desplaçat a la plaça Sant Jaume, on han protagonitzat una acció on es feien els morts per simbolitzar la defunció dels serveis públics. Els acompanyaven dues grans pancartes: "Prou privatitzacions, no a l'ERO" i "Prou sacrificis de serveis públics".

Les mesures han anat acompanyades d'una iniciativa conjunta dels comitès d'empresa afectats: la tramesa d'una carta a Artur Mas on s'insta el president a intervenir en el conflicte obert arran de la "ruptura unilateral" de les negociacions dels convenis de TV3 i Catalunya Ràdio i de la presentació de l'ERO per a 312 treballadors.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat