Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 13 de de gener del 2016 | 11:46
Notícia · Política catalana

Saül Gordillo nou director de Catalunya Ràdio

El periodista Saül Gordillo serà el nou director de Catalunya Ràdio a proposta d'ERC i amb el beneplàcit de CDC. D'aquesta manera, es preveu que es normalitzi l'impàs en la que es trobava  l'emissora després que el seu últim director, Fèlix Riera, fos destituït el passat 27 de juliol.

Durant aquests mesos la  ràdio ha funcionat a través d' una coordinació col·legiada entre el cap de programes, Jordi Català, i el cap d'informatius, Francesc Cano.

Gordillo té assegurat, després del pacte de govern assolit aquest cap de setmana,  el nomenament, ja que només necessita tres vots del consell de govern de l'ens, que té sis membres. Esquerra i Convergència sumen tres cadires i el vot de qualitat del president desfaria un empat.

Amb aquest nou nomenament ERC es reafirma en la seva línia de col·locar periodistes al capdavant de diferents ens que tradicionalment havien ocupat altres perfils professionals. Són els casos de Salvador Alsius, Rita Marzoa o Miquel Martín Gamisans.

Gordillo especialitzat en periodisme digital treballava en l'actualitat al Periódico i ho havia fet en anterioritat al Punt Avui. També va ser director de l'ACN (Agència Catalana de Notícies) entre els anys 207 i el 2011. Té diverses obres publicades entre elles: "Sobirania.cat 10 anys de la revolta política catalana a Internet (2014) i Superperiodistes en l'era de la sobreinformació (2010).

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat