Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 18 de de desembre del 2009 | 14:55
Crònica · Illes Balears

El renaixement de "La veu de Mallorca"

La Veu de Mallorca ha renascut oficialment en format digital. La seva presentació es va fer el passat dimarts 15 de desembre, amb una festa a la que varen fer acte de presència representants de diferents sectors socials i polítics. 78 anys després de la seva última aparició, La veu de Mallorca torna a ser el referent de la premsa compromesa nacionalment i social a Mallorca. La capçalera històrica del nacionalisme mallorquí reneix així en el context de la comunicació del segle XXI, Internet, per oferir una informació a l'instant, directa, assequible i actualitzada les 24 hores del dia tots els dies de la setmana.

El diari surt gràcies a l'empenta de l'associació Xarxa 2015, que ha impulsat també SiS Ràdio i Tribuna Mallorca. Tanmateix, l'impuls d'un nou mitjà, La Veu, molt més ambiciós en quant a públic potencial i contenguts, suposa un salt qualitatiu que pretén arrossegar, cap a una millor oferta i serveis, la resta de mitjans del grup. Així per tant, Xarxa 2015 fa una aposta decidida perquè sigui dins el món digital on els col·lectius, entitats, persones, etc., que treballen per Mallorca des d'un compromís cívic, de progrés i nacionalment clar, hi trobin la seva plataforma d'expressió més decidida. La Veu de Mallorca neix amb aquesta voluntat: de servir als que serveixen al país. Marta Vives (Reus, 1976) assumeix el repte de ser la directora de la quarta etapa de La Veu.

Amb l'experiència de més de 10 anys treballant a les emissores de Catalunya Ràdio, i havent passat per la sotsdirecció d'informatius d'IB3 Ràdio, Vives té clar que aquesta nova època "beu dels plantejaments d'aquella de fa un segle", però sabent que "no pot ser igual". La nova Veu de Mallorca "parlarà de qüestions d'actualitat que afecten Mallorca des del punt de vista de país, sense deixar de banda el marc cultural català." Dins un panorama polític i social tan convuls, La veu de Mallorca aspira a ser un referent dels sectors socials que demanen una informació més propera i més arrelada a la nostra realitat. s una aportació mallorquina a l'espai català de comunicació.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat