Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 9 de d'abril del 2013 | 16:52
Notícia · Illes Balears

Tribuna Mallorca torna de la mà del nou Grup Blanquerna

El diari digital Tribuna Mallorca ha tornat a recuperar la seva presència a la xarxa després d'uns mesos d'inactivitat. I ho fa amb un nou equip editor. Ara el Grup Blanquerna, que acaba de refundar-se com a think tank sobiranista, ha près les regnes del web.

Redacció: Tribuna Mallorca · Tribuna Mallorca ha tornat de nou a l'activitat periodística a les Illes Balears com a diari digital, però amb uns continguts diferents als de la seva primera etapa.

Tribuna Mallorca, digital destacat per donar veu a persones i col·lectius sense ressò i per a informar de les convocatòries, activitats i posicionaments dels partits, sindicats i entitats de la societat civil de les Illes, ha informat des de la mateixa web que prendrà un nou partit en la comunicació del territori.

Una nova etapa s'obre per a Tribuna Mallorca: el digital ha recuperat la seva cita diària amb els lectors com a mitjà de comunicació, de pensament i d'opinió però amb un nou objectiu que es basa en prioritzar aquells articles i cròniques que aportin un valor afegit a les notícies d'actualitat. 

Per la seva banda, el nou editor de Tribuna Mallorca, el Grup Blanquerna, ha anunciat també un nou camí en la seva trajectòria. El think tank de les Illes ha patit un procés de refundació i actualment s'ha organitzat com a punt de debat i reflexió, plural i transversal que, des de posicions crítiques i transformadores, treballa al servei de Mallorca i dels Països Catalans i a favor del sobiranisme.

Per aquest motiu, el Grup Blanquerna ha anunciat que durà a terme les següents tasques:


- Un taller de formació cada mes
- El Seminari Blanquerna (setembre o octubre)
- Elaborarà estudis sobre temes concrets
- L'edició del diari digital Tribuna Mallorca
- Prepararà cursos de formació sobre matèries específiques
- Participarà a diverses xarxes a nivell nacional i internacional

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat