Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 19 de de març del 2012 | 19:26
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació

Guerra bruta contra TV3 (II). El cavall de Troia

Que a CDC i a UDC hi ha sobiranistes conseqüents és una certesa indiscutible. A més a més, el pare de CiU, Jordi Pujol, als seus 82 anys ha sigut capaç de reconèixer equivocacions del passat i ha subratllat la necessitat de la sobirania nacional sense matissos.

Barcelona · Aquestes evidències, però, haurien de traduïr-se en estratègies clares que evitin qualsevol intent de col·locar "cavalls de Troia" a les nostres institucions, com ja passa a la CCMA, a la funció pública, a la secretaria de comunicació, als Mossos, als serveis exteriors, etc.

Guerra bruta contra Terribas (I) parlàvem de l'ofensiva contra una professional del periodisme com Mònica Terribas, que té el país al cap i que actua sempre conseqüentment amb el seu eslògan, "Al servei del poble", i defensant la punta de llança de l'espai de comunicació català, les seves emissores i els seus professionals.

Ara, a Guerra bruta contra TV3 (II). El cavall de Troia volem deixar clar que, incomprensiblement, CiU cal que imposi límits als seus pactes ─tot i la seva necessitat de pagar les nòmines dels funcionaris a finals de mes. El partit del Govern no pot lliurar la vicepresidència de la CCMA als "botxins" del PP que han acabat destruint IB3, Televisió de Mallorca i Canal 9.
CiU no pot oblidar, davant dels seus dos congressos, que li cal aclarir la seva estratègia
Quin sentit de país i de construcció nacional té CiU, permetent que els 'cavalls de Troia' del PP s'infiltrin a tota la vida política i institucional catalana? I ara, a més, a un dels seus eixos fonamentals, vital per al nostre espai de comunicació nacional i alhora imprescindible per a la creació del nostre imaginari col·lectiu: TV3.

Abans que sigui massa tard, cal que els sectors nacionals del PSC, d'ICV, ERC, la societat civil encapçalada per institucions com Òmnium Cultural i una bona part de CiU ─en particular els seus dirigents i militants patriotes─ impedeixin els pactes contranatura que són producte dels deliris i incompetències de l'entorn d'"els millors" d'Artur Mas. CiU no pot oblidar, davant dels seus dos congressos, que cal li aclarir la seva estratègia i li cal fer canvis importants al Govern per tal de crear una gran alternativa als pactes antinatura amb el PP que consolidin una alternativa nacional clara.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
Indica publicitat