Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 3 de de març del 2016 | 13:40
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Joan B. Culla para els peus a un telepredicador

Nacho Martín forma part de la colla de telepredicadors de l'establishment unionista que degut a les pressions del PP, Ciutadans i la fantasmagòrica associació Societat Civil catalana es dedica a anar de tertúlia en tertúlia, i amb els mateixos arguments de sempre, a intentar  imposar l'Espanya eterna i imperial inclosa a la vella política.

Martín ha tingut avui ,a la tertúlia dels Matins de TV3, un enfrontament dialèctic amb el respectat historiador Joan  B. Culla quan aquest l'ha acusat de ser "insofrible" després que Martín fes  referència a suposats "problemes de convivència" a Catalunya. Culla ha reiterat al respecte "la teva manera de discutir és tan tramposa que un no pot menys que dir-ho". Finalment  la moderadora Lídia Heredia ha hagut d'intervenir per aturar la picabaralla.

Nacho Martín és  un home més educat en les formes que altres telepredicadors com  Juan López Alegre però en definitiva ambdós utilitzen la mateixa estratègia iperesgueixen el mateix objectiu: desqualificar les institucions catalanes, el procés i defensar la santa unitat de la pàtria espanyola

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat