Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 23 de de febrer del 2016 | 10:32
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació

Jaume Peral, nou director de TV3

El periodista Jaume Peral, actualment cap d'informatius de TV3, serà proposat com a nou director de la cadena pública demà dicecres, en la reunió del consell de govern de la CCMA, en substitució d'Eugeni Sallent.

Jaume Peral i Juanola (Figueres, 1960), ha estat corresponsal a Girona de l'Agència Efe, de Ràdio Nacional d'Espanya, i a Madrid de Catalunya Ràdio. El 1992 fou coordinador de Catalunya Informació en els inicis de la cadena, i ha estat al capdavant de diverses seccions de Catalunya Informació i Catalunya Ràdio, entre les quals, economia, societat i política. El 1995 va assumir la direcció d'informatius, i el 1998 fou nomenat cap dels serveis informatius de Catalunya Ràdio i de Catalunya Informació. Redactor del programa Parlament de TV3, entre el 2011 i el 2012. Fou  cap de comunicació de Catalunya Ràdio, el 2004, i posteriorment, de TV3, el 2005.

En la votació de demà dimecres, al consell de Govern de la CCMA, Peral compta amb tres dels sis vots, els corresponents als mebres del consell a proposta de CDC, Brauli Diart i Núria Llorach, i a proposta d'ERC, Rita Marzoa. Convegència i Esquerra tenen pactada una presència equilibrada de persones de la seva confiança en els càrrecs directius de la CCMA. Segons aquest esquema, CDC escolliria el director de TV3 i el cap d'informatius de Catalunya Ràdio, mentre que Esquerra proposa el director de Catalunya Ràdio i el cap d'informatius de TV3.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat