Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 19 de de setembre del 2013 | 18:36
Recull de premsa

Xirgo: "Polítics, teles i ràdios de Madrid han trobat en l'Info-K l'excusa ideal per carregar contra TV3"

"Es feia estrany que tardessin tant. Aguanta, Eugeni; aguanta, Brauli, i aguanteu tots els que hàgiu d'aguantar. No passa res."

El periodista Xevi Xirgo ha apuntat a un article que "ja es feia estrany" que tants dies després de la Diada "i amb el desplegament que va fer TV3" la cadena pública catalana "no li toqués el rebre pel tractament informatiu que va fer de la Diada".

"Totes les cadenes i tots els diaris de Madrid es van fer un tip de buscar i buscar trams en blanc a la cadena humana i no en van trobar" ha indicat a l'article Ara li toca a TV3 on també ha dit que a Madrid "es van fer un tip de buscar insults i amenaces en les tertúlies de les ràdios i la tele pública catalanes, i resulta que no en van trobar": "Quina ràbia que els deu fer!".

"Senyors, que això no és ni TVE ni Intereconomía ni 13TV ni Telemadrid! I que no som ni com La Razón ni com El Mundo ni com l'Abc ni com pràcticament la resta de mitjans espanyols, que com deia Suso de Toro l'altre dia en el 23/24, són endogàmics, gens plurals, de visió únicament madrilenya i sense cap pretensió de potenciar el debat intel·lectual" ha exclamat l'autor de l'article. Xirgo ha afegit que TV3 durant la Diada "va fer el que havia de fer una televisió pública d'un país i el que tots esperàvem: bolcar-s'hi. I hauríem de felicitar tot l'equip d'informatius per l'esforç fet".

El periodista ha conclòs que "polítics, teles i ràdios de Madrid han trobat en aquest informatiu adreçat als joves [Info-K] que fa TV3 l'excusa ideal per carregar contra la cadena, tot plegat perquè van entrevistar uns quants joves durant la Diada pel Super3" i ha sentenciat que ara "El Mundo, La Razón, l'Espe i els Maruendas i Bolaños de torn finalment han trobat –o els ho sembla– una escletxa on agafar-se".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Vicent Sanchis substituirà Jaume Peral al capdavant de TV3
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
Condeminas: "TV3 es pot esperar any més?"
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Notícia · Comunicació
L'entrevista de Buenafuente a Puigdemont a TV3 va ser seguida per 554.000 persones
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Miserable TV3?
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
"TV3 és un instrument poderós i té molta influència en la societat catalana: és una autèntica estructura d'estat"
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Joan B. Culla para els peus a un telepredicador
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Jaume Peral, nou director de TV3
Notícia · Comunicació
Polònia ja porta deu anys en antena
Indica publicitat