Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 1 de d'abril del 2014 | 19:44
Recull de premsa

Xirgo: "Encara no ho han entès, que no estem discutint un tema de diners?"

"Es veu que arriba l'oferta. No serà ni una tercera via, aquella que reclama Duran i Lleida. Perquè continuen instal·lats en el tòpic que els catalans ens queixem només per diners".

El periodista d'El Punt AVUI, Xevi Xirgo, ha indicat a un article que "sabíem que un dia o altre, a mesura que veiessin que nosaltres ens mantenim ferms, probablement ens farien una oferta".

Sobre aquesta oferta, Xirgo ha dit que "no serà ni una tercera via, aquella que reclama Duran i Lleida perquè ens blindin la immersió lingüística i tantes altres competències" si del que "ens proposaran se'n podria dir que realment és una oferta". "No ho serà --ha continuat--. Perquè continuen instal·lats en el tòpic que els catalans ens queixem només per diners, i que si ens milloren el finançament d'una manera substancial, encara que no se'n pugui dir concert econòmic, nosaltres estarem contents i hi caurem de quatre grapes".

A l'article Gat per llebre Xirgo hi ha afegit: "Que no ho han entès, encara, que no és això? Que l'etapa del peix al cove s'ha acabat? I que si aquest cop algun partit els ho compra haurà begut oli? Que no ho veuen, que la cosa va molt més enllà i que ara ja no hi ha aturador? Que ens sentim maltractats no només econòmicament?" El periodista ha alertat: "No s'enganyin: l'oferta [...] Rajoy l'haurà pensat de cara a Espanya, per deixar clar que dialoga i que nosaltres som els intransigents. Per res més".

Finalment Xirgo ha conclòs dient que l'oferta de Rajoy "no la farà pas ni pensant en nosaltres ni perquè s'ho cregui realment" sinó que serà "pura estratègia": "La clau és saber si donem credibilitat a la proposta. I vostès decideixin el que vulguin, però facin un repàs a les vegades i vegades que ens han donat gat per llebre. Quina credibilitat pot tenir, una oferta, si ens la fan i se'n pot dir oferta –hi insisteixo– si ve d'algú que ho incompleix tot per norma? Ja els ho responc jo: cap ni una".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat