Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de de setembre del 2014 | 19:45
Recull de premsa

Xirgo: "Amb tot l'afecte, senyor Gallardón: és vostè un ingenu"

"No s'adonen que aquesta febrada només s'acaba votant, que és el que han fet a Escòcia? No. Fixin-se si n'és de fàcil, de resoldre aquest problema."

El periodista Xevi Xirgo ha destacat les declaracions del Ministre Ruiz-Gallardón de dimarts passat: "Deia que totes les institucions que d'ell depenen ja s'estan preparant per recórrer contra el decret de convocatòria de la consulta que farà el president Mas "i el que faci falta". Però hi va afegir, en relació amb el cas català: "Això s'acaba la setmana vinent.""

"Mas signarà la convocatòria --ha explicat Xirgo--, l'Estat hi presentarà recurs, el TC la suspendrà, i ja està. S'ha acabat, diu Ruiz-Gallardón, el recorregut d'aquesta febrada que patim els catalans". Sobre les declaracions, l'autor de l'article "Això s'acaba la setmana vinent" que la seva primera impressió va ser "atribuir les declaracions del ministre a simple fatxenderia, a un menyspreu cap a la consulta. Però em sembla que no. Em sembla que ell i uns quants més estan convençuts que sí, que això s'acabarà la setmana vinent perquè ells ho han decidit".
Senyor Ruiz-Gallardón: la setmana vinent això no s'acaba. La setmana vinent això tot just haurà començat"
"No s'adonen, que aquesta febrada només s'acaba votant, que és el que han fet a Escòcia? No. Fixin-se si n'és de fàcil, de resoldre aquest problema. Com ho han fet allà? Haurà sortit que sí o haurà sortit que no (a l'hora que escric això no només m'és impossible de saber-ho sinó que, de fet, tant m'és), però han resolt el problema votant. Ja està. I aquí?" ha continuat.

"Senyor Ruiz-Gallardón, permeti'm que li digui, i amb tot l'afecte: és vostè un ingenu. La setmana vinent això no s'acaba. La setmana vinent, justament gràcies a vostès, això tot just haurà començat" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat